Locatie en route

Mijn praktijk is ook gevestigd in Gezondheidscentrum Noord in ‘s-Hertogenbosch. Het adres is Rompertcentrum 19. Je kunt mij zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereiken. Bij binnenkomst mag je plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping, daar haal ik je op.

Auto

Als je vanuit het centrum van ’s-Hertogenbosch over de Rompertsebaan rijdt richting de Maaspoort, kom je op een rotonde terecht waar je rechtsaf kunt slaan naar de Sint Teunislaan. Hier sla je rechtsaf en vervolgens houd je links aan en steekt de weg over. Je ziet aan de rechterzijde een tenniswinkel (Tennisdirect) en een cafetaria (Cafetaria de Rompert). Hier kun je gratis parkeren. Als je rechtdoor kijkt, zie je het gezondheidscentrum liggen.

Openbaar vervoer

Je pakt de trein naar het centraal station ‘s-Hertogenbosch. Als je het station uitloopt aan de centrum-kant, sla je na de roltrappen direct rechtsaf. Daar zie je de bushaltes. De buslijnen die naar Gezondheidscentrum Noord gaan, zijn: bus 8 (Maasoever via de Rompert; uitstappen bij halte Rompertpassage) en bus 9 (Maasoever via de Rompert; uitstappen bij halte Rompertpassage). Vanuit de halte Rompertpassage steek je de weg over richting de tenniswinkel (Tennisdirect). Dan zie je gezondheidscentrum Noord liggen.